Reacții înainte de meciul de Cupă: „Vrem să ne asigurăm prezenţa în play-off.”


-->
Dinamo o va întâlni joi seara, de la ora 20:00 pe Dunărea Călărași. Partida vine după 3 partide consecutive în care Dinamo nu a marcat nici măcar un gol, dar a încasat 7.

Echipa antrenată de Cristi Pustai, antrenorul care a condus-o atâția ani pe Gaz Metan, și cu care a făcut o performanță extraordinară eliminând formația germană, FC Mainz, în turul 3 al preliminariilor Europa League, consideră că formația sa nu are nimic de pierdut, ci doar de câștigat.

„Acum ne ocupăm şi de meciul cu Dinamo, care este un bonus pentru noi la acest început de an. Am făcut 12 ore pe drum, cu autocarul. Avem nevoie de recuperare pentru a aborda cu încredere meciul din Cupă unde avem şansele noastre. Ne aşteaptă, în continuare, şi alte câteva finale în campionat. Vrem să ne asigurăm prezenţa în play-off. Este un program extrem de dificil, dar interesant pe de altă parte”, a punctat Cristian Pustai, la Metropola TV.

În urmă cu câteva zile, dunărenii au învinsă pe CSM Reșița cu scorul de 1-0, în deplasare, astfel echipa se menţine pe loc de play-off în Liga 2.

„Am arătat un pic mai bine faţă de etapa trecută, deşi îmi doream mai mult ca prestaţie generală. Se simte lipsa meciurilor de verificare pe finalul perioadei de pregătire a minireturului. Mă bucur pentru Alami, care a marcat din nou. Este un jucător important. Din păcate a avut prea multe accidentări în cariera sa”, a spus Cristi Pustai.

Citește și:

Ion Cristoiu, despre PSD: ”În asta consta farmecul”

Previous Pablo Cortacero a mai deschis un proces la Tribunal. Plan să revină
Next Negoiță îi dă o lovitură GREA lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *