Reacție tranșantă despre Nemec: ”E plecat de două etape!”


Nicio zi fără subiectul Adam Nemec. Slovacul, golgeterul sezonului trecut, a reușit doar două goluri în această ediție de Liga 1, plus golul calificării în Cupa României cu Aerostar Bacău. Evoluția atacantului de 32 de ani nu-i mulțumește pe roș-albi, care tot caută oferte de a-l vinde în această iarnă, mai ales că intră în ultimele 6 luni de contract. Nemec nu va mai continua la Dinamo, iar unul dintre oficialii clubului chiar l-a criticat pentru lipsa de eficacitate.

Fost mare jucător al roș-albilor, în prezent unul dintre scouterii grupării, Dănuț Lupu a reacționat la Digi Sport: ”Nemec e plecat de vreo două etape, la cum joacă! El mai are jumătate de an de contract. Dacă nu-l lăsăm să plece acum, la vară pleacă liber. În ziua de azi, nu mai poți să zici de un jucător că e dinamovist, rapidist sau stelist. Termină contractul, apoi în următoarele minute semnează cu cine vrea”.

Gigi Becali a dezvăluit aseară care este stadiul negocierilor cu Dinamo: ”Dinamo trebuie să-i dea jucătorului niște bani din transfer. Diferența e acum de 50.000 de euro între ce vor ei și ceea ce ofer eu. Eu îi dau 20.000 de euro pe lună și 50.000 de euro la semnătură. Dar nu ne grăbim, nici noi, nici el. Poate că băiatul trage și el de timp, o avea vreo ofertă din străinătate. Oricum, avem atacanți în momentul ăsta”.

-->
Previous EXCLUSIV Reveniri șoc în primul 11! Și o nouă problemă pentru Mahlangu
Next Un fost ”câine roșu” amenință Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *