Reacție oficială despre venirea lui Torje la Dinamo


Gabriel Torje, extrema dreapta în vârstă de 31 de ani, este la un pas să revină la Dinamo, iar Iuliu Mureșan, administratorul special al echipei din „Ștefan cel Mare”, a confirmat interesul pentru fotbalist.

Liber de contract din luna aprilie a acestui an, după despărțirea de Bandirmaspor, Gabriel Torje se află pe lista de transferuri a lui Dinamo. Din informațiile ProSport, fotbalistul este așteptat la București în cursul zilei de miercuri. Iuliu Mureșan a dat de înțeles că în negocierile cu Gabi Torje se bazează pe sângele alb-roșu care îi curge prin vene fotbalistului care a mai jucat la Dinamo în perioada 2008-2011, dar și câteva luni în 2018.

„Este și Torje pe lista noastră. E un fotbalist care ar veni cu siguranță cu sufletul la Dinamo. Noi nu vrem să ne pripim acum, chiar dacă este timpul scurt pentru a mai aduce jucători. Vrem ce transferăm să fie utili echipei pe anumite posturi și trebuie să fie familiarizați cu România.

Eu aș vrea să aducem jucători pe care îi cunoaștem, care au mai evoluat aici și cărora le știm caracterul. A propus și Dario Bonetti niște nume și vedem în aceste zile ce decizii luăm. Astăzi însă se rezolvă cu Nica”, a spus Iuliu Mureșan, în exclusivitate pentru ProSport.

Citește și:

Pomorie, o destinație sigură. Ivan Alexiev: ”Situația aici este relativ stabilă”

-->
Previous S-au lămurit situația plecării lui Sorescu la FCSB
Next 5 jucători pot semna cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *