Reacție oficială despre transferul lui Nistor la Craiova


Dan Nistor la Dinamo este de astăzi istorie. Ionuț Negoiță s-a înțeles cu patronul Craiovei, Mihai Rotaru, pentru trecerea lui Nistor în Bănie în schimbul sumei de 300.000 de euro. Căpitanul „câinilor” n-a spus nici el nu ofertei pentru că vrea să se lupte la campionat în acest sezon, nu să se salveze din nou de la retrogradare.

Florin Prunea a comentat mutarea.

„Cu mine, Florin Prunea, nu a discutat nimeni despre o plecare a lui Dan Nistor de la Dinamo. Sunaţi la domnul Negoiţă, bănuiesc că vă răspunde. Nistor ar fi o pierdere foarte mare pentru noi.

Din punctul meu de vedere, Dan Nistor este netransferabil. Mai avem de luptat, avem patru etape hotărâtoare şi avem nevoie de un fotbalist ca el. Noi trebuie să obţinem maxim de puncte, iar celelalte să se încurce. E clar că programul nostru este foarte dificil.

Noi trebuie să facem altceva pentru a găsi un alt Nistor, dacă va pleca. În campionatul intern, nu mai găseşti un al jucător ca el. 300 de mii de euro? Este o sumă penibilă! Jenantă! Un jucător ca el nu poate costa atât de puţin. Este o jignire la adresa suporterilor, a tot ceea ce înseamnă Dinamo. Noi nu suntem rivali acum cu Craiova. Ei au stadion, au meci de meci fani mulţi la meci, au buget de cinci ori mai mare ca noi. Nu ne putem compara cu ei în acest moment.

Este jenant însă să cumperi de la Dinamo cu 300 de mii. Păi au dat 250 de mii pe Qaka de la Iaşi, nu putem să facem o asemenea greşeală. Repet, din punctul meu de vedere este o mare greşeală. Iar preţul este jenant. El nu poate forţa o plecare, pentru că se află sub contract”, a declarat Florin Prunea.

Citește și:

Nistor și chipul pe autocar. Planul lui Dusan Uhrin

-->
Previous Nistor și chipul pe autocar. Planul lui Dusan Uhrin
Next Război total în club după transferul lui Nistor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *