Reacție oficială: „A fost o discuție cu Rednic”


Răzvan Zăvăleanu a dat detalii de ultimă oră despre situația din „Ștefan cel Mare”, iar singurul nume pe care l-a pronunțat a fost cel al lui Mircea Rednic: ProSport l-a surprins de altfel la negocieri pe fostul antrenor al lui Dinamo.

„Contractul lui Dario Bonetti nu a fost reziliat. Echipa va fi condusă de domnul Colceag până vom rezolva problemele. Deocamdată, nu s-a materializat nimic, n-am definitivat cu Bonetti. Cu Rednic a fost o discuție de principiu, nimic angajant. Avem toate atuurile regulamentare la îndemână, dar am preferat să ne despărțim amical de Bonetti.

O să vedem ce se va întâmpla până mâine. Avem clauze care ne permit să desfacem oricând contractul. Orice antrenor ar fi trebuit să-și prezinte demisia de onoare după meciul cu FCSB. Acest rezultat nu poate fi înghițit de niciun dinamovist. Nu suntem un club obișnuit cu asemenea lucruri. Nu este admisibil un astfel de rezultat în nicio circumstanță. Le-am făcut toate hatârurile, iar acum așteptăm și rezultatele. Sperăm să fie bune”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

Citește și:

Simona Halep a impresionat și pe ringul de dans

-->
Previous Claudiu Niculescu: „Acesta este obiectivul lui Dinamo”
Next Dinamo a realizat transferul verii

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *