Reacție de plâns: ”Nu știu ce se întâmplă”. Atenție, vorbesc jucătorii!


Dinamoviștii arată din nou debusolați, așa cum au fost în primele trei etape ale campionatului. Echipa a încasat 12 goluri în 5 etape, a bifat patru meciuri fără să poată marca, rămâne doar acel 4-2 cu Academica Clinceni. Dar până și jucătorii consideră că acel succes a fost întâmplător! Fanii se tem de ce e mai rău, au criticat și au scandat iar la Iași împotriva conducerii.

Cătălin Straton a încercat să găsească o explicație: „Sincer, nici nu ştiu ce să mai spun! Îmi vine să plâng pentru situaţia în care ne aflăm. Suntem cu toţii vinovaţi, trebuie să ridicăm capul şi să ne revenim. Au contat accidentaţii, dar cred că oricine intră e acelaşi lucru. E un blocaj”. Dinamo a atins minimul posibil în acest sezon mai negru decât ceea ce a fost în ultimii 2 ani.

”Am început dezastruos acest campionat, şi cu Clinceni ne-am chinuit, să fim serioşi, la 2-2 au avut ocazii mari. Nu ştiu ce se întâmplă, trebuie să strângem rândurile. Cred că facem tot ce depinde de noi, dar pur şi simplu nu ştiu ce se întâmplă”, a mai zis Straton.

Citește și:

Ce se i s-ar oferi lui Mircea Lucescu la FCSB. Ar ocupa funcția unui rival al ”câinilor”

-->
Previous ULTIMA ORĂ Fost căpitan al lui Dinamo a semnat azi cu FCSB!
Next Ce se i s-ar oferi lui Mircea Lucescu la FCSB. Ar ocupa funcția unui rival al ”câinilor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *