Reacție de ANTRENOR: ”Așa se nasc echipele, cu caracter!”. Amuzat: ”I-aș fi zis că e nebun unuia care-mi spunea că se termină 3-3”


-->
Primul derby ca antrenor, unul memorabil pentru Florin Bratu. Antrenorul de 38 de ani era transpirat, ”ud leoarcă, am și înghețat”, așa cum avea să declare după partidă, una cu o încărcătură specială pentru el și pentru echipa lui. Fiindcă formația de acum a lui Dinamo este după chipul și asemănarea lui, așa cum a afirmat Ionel Dănciulescu.

”A fost un meci aprig în această seară, am întâlnit un adversar bun, dificil, care are în componență jucători de valoare, în care s-au investit multe milioane. Vreau să-mi felicit jucătorii, au revenit de trei ori, asta înseamnă caracter! Se mai și greșeli, altfel nu v-ați bucura de 6 goluri după un astfel de meci, dar cred că putem remedia greșelile. OK, nu sunt mulțumit de rezultat, dar de jucători da, au avut reacție. Din aceste reveniri se poate naște o echipă. Spuneți că nu se investește, asta este Dinamo acum, dar ne-am luptat și am făcut față împotriva unei formații cu buget imens”, a spus ”Mitraliera”.

Bratone a continuat: ”Se poate spune că a fost un rezultat echitabil, am revenit de trei ori pe tabelă, cu puțină șansă puteam chiar câștiga. În play-out s-a spus că am jucat fără presiune, că de aceea înscriam multe goluri și jucam frumos, că echipele pe care le întâlneam nu aveau interes. Dar era interes, acolo se lupta pentru evitarea retrogradării. Da, am greșit și acum în apărare, sunt lucruri ce trebuie rezolvate. Dar revenirile m-au mulțumit. Dacă-mi zicea cineva înainte de meci că se termină 3-3, aș fi zis că e nebun! Nu mă gândesc cum ar arăta Dinamo fără Nistor. Niciun moment nu mi-a fost teamă, n-ai cum să nu crezi în echipa ta când nu trădezi fotbalul”.

Citește și:

Există și dinamoviști supărați: ”Am fost puțin prostuți”

Previous Meci FABULOS al echipei lui Bratu și Dinamo a renăscut de 3 ori
Next Bratone a spus ce se va întâmpla cu Daniel Popa, care a fost spectator la derby

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *