Reacția patronului Superbet despre Dinamo


Dinamo este refuzată de un prim posibil investitor.
Dinamo a încercat să atragă un nume uriaș, un jucător important în lumea fotbalului și sportului european, nu doar românesc. Este vorba de Sacha Dragic, fondatorul Superbet.

Bucureștenii speră să poată atrage un nume atât de important alături de culorile roș-albe. Dacă încă nu se pot lăuda cu implicarea celor de la One United Properties, atunci să fie Dragic, care în vara anului trecut a achiziționat, prin intermediul D Craig Holding, un număr de 1,65 milioane de acțiuni ONE.

În ultimii ani, Sacha Dragic a devenit unul dintre cei mai importanţi antreprenori din România, grupul Superbet depăşind deja valoarea de 2,5 miliarde de euro, conform Ziarul Financiar. Dragic deţine un portofoliu diversificat de investiţii – în servicii financiare (pachete minoritare în fondul Certinvest, de exemplu, acolo unde este Eugen Voicu fondator).

Totuși, chiar dacă este sponsorul ce dă numele primei ligi din România, de la începutul acestei ediții, chiar dacă este sponsorul principal la Rapid și are parteneriate de imagine multiple, inclusiv dă numele stadionului din Giulești, Superbet nu este interesată să devină acționar la Dinamo sau la vreun club din țară. Replica lui Dragic pentru GSP.ro a fost elocventă: „Sigur 100% nu vom investi în fotbal și nu vom investi în Dinamo”.

Citește și:

Pepe a refuzat sume uriașe la ”Survivor” și ”America Express”

Previous Nume uriaș ademenit să se implice la Dinamo
Next Vrea la Dinamo: ”Unul dintre parteneri”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *