--> -->

Reacția lui Zăvăleanu despre Mureșan și Șerdean


-->

Răzvan Zăvăleanu a comentat ultimele evenimente din viața clubului Dinamo. S-a speculat ieri că Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo după ce acesta a absentat din nou de la un meci, nu a fost aseară la partida cu Rapid de la Mioveni.

Zăvăleanu: ”Este cumva obligat?”

În ultimele trei zile nu am vorbit deloc cu Iuliu Mureșan legat de o eventuală plecare a sa de la Dinamo, iar dacă nu a fost la meciul cu Rapid, cred că e mai bine să-l întrebați chiar pe el ca să vă spună de ce nu a fost prezent. Dar este cumva obligat să meargă peste tot? Băieții nu au fost lăsați singuri la Mioveni.

A fost cu ei Radu. (n.r. – Răducioiu). Nu cred că Iuliu Mureșan are din nou în cap intenția să plece de la Dinamo pentru că se întoarce Dorin Șerdean”, a declarat Răzvan Zăvăleanu potrivit prosport.

Zăvăleanu despre Șerdean: ”Nu iese fum fără foc”

Zăvăleanu a comentat și despre Dorin Șerdean, cel care a devenit noul acționar majoritar al lui Dinamo în acte și a și fost repus de justiție în funcția de director general.

„Am văzut și eu ce a apărut în legătură cu dânsul prin presă și e clar că nu iese fum fără foc, dar până la această oră domnul Șerdean nu ne-a contactat deloc ca să ne comunice ceva.

Ce a apărut prin presă aia știm și noi despre el. Orice acționar este bine-venit la Dinamo dacă aduce și bani pentru binele echipei și al clubului. Momentan noi ne facem treaba pe partea cu insolvența, iar pe plan sportiv eu o să încep să mă cam abțin în comentarii”, a mai precizat Zăvăleanu.

Citește și:

Cozi la ulei și în Bulgaria. Un bărbat a murit

-->
Previous Decizie de ultimă oră. Se lasă de fotbal
Next Rednic își cere drepturile salariale

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.