Reacția lui Vlad Iacob după aprobarea planului


Fostul administrator special al lui Dinamo, Vlad Iacob, a ținut să transmită felicitări administratorului judiciar, Răzvan Zăvăleanu, și spune că acum sunt „premise pentru finanțarea necesară reconstrucție clubului”.

”Încă de când am fost numit la Dinamo în postura de administrator special, am susținut că este necesară și importantă o modificare a planului de reorganizare și am sprijinit acest demers al RTZ & Partners, cu propriii avocați, în fața instanței, ambele modificări de plan propuse.

Acum, după validarea aceste modificări a planului de reorganizare, există toate premisele necesare pentru finanțarea necesară reconstrucției clubului, pentru performanță și pentru ieșirea cât mai rapidă din insolvență.

Dinamo are nevoie în primul rând de investitori puternici și de un management cu expertiză specifică, alături de care să poată ținti cotele cele mai înalte ale performanței.

Alături de întreaga suflare dinamovistă, mă bucur foarte mult pentru aceasta mult așteptată aprobare a modificării planului de reorganizare și vreau să îi felicit pe cei de la RTZ & Partners și pe avocații care m-au reprezentat, în calitate de administrator special, acționând în susținerea acestui demers, în toate fazele procesului”, a reacționat Vlad Iacob pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

Ministrul Rafila, altă idee anti-droguri decât a prefectului Capitalei: ”Doar așa vom sprijini, nu testarea de masă”

Previous Momentul-cheie care a schimbat destinul lui Dinamo
Next Cine ar mai putea să investească la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *