Reacția lui Prunea după ce a fost fotografiat în treningul lui Poli Iași: ”Chiar atât de tâmpiți?”


Florin Prunea a fost fotografiat astăzi în Mega Mall în timp ce își făcea cumpărăturile în hipermarket. Culmea, managerul ”câinilor” a ales treningul lui Poli Iași astăzi pentru a merge la cumpărături, echipa la care în prezent este antrenor Mircea Rednic și care a bătut-o pe Dinamo în etapa trecută.

”E de astăzi poza. Ieșisem să cumpăr zarzavaturi. Care e problema? Treningul cu Poli Iași? Eu am treninguri și cu Dinamo, și cu Craiova și cu Bayern Munchen și cu AS Roma. Mă îmbrac cu care vreau eu. Chiar atât de tâmpiți suntem, să ne legăm de treningul pe care îl port? Doamne, așa ceva chiar nu aș fi crezut.

Să mă ierte cel care m-a pozat, dar nu-mi imaginam să se țină cont de așa ceva. Ce, îmi face cineva regulile pentru cum mă îmbrac la cumpărături?”, a declarat Florin Prunea pentru gsp.ro.

Citește și:

EXCLUSIV Ciobotariu nu vine. Ultima variantă de antrenor, agreată și de suporteri

-->
Previous Acuzații grave la adresa lui Tahnoon Nimer
Next ULTIMA ORĂ Un italian pe lista lui Negoiță. Prunea și Bălănescu insistă pentru un român

1 Comment

  1. Avatar
    Carp Mihail
    martie 10, 2020
    Răspunde

    Încă o dovadă că nu își dă seama la ce echipa e! E că și cum eu, CEO Coca Cola, aș umbla cu trening marcat cu Pepsi Cola sau Brifcor… Așa ceva este de neiertat! Daca mai este urma de management in club, ar trebui demis și să i se ceară și daune!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *