--> -->

Reacția lui Nathalie Ekeng când a auzit fraza: ”Bag …. în fața lui de negru”


-->
Incredibil, dar adevărat. Se întâmplă în România. Asistentul de pe Ambulanța Puls care l-a transportat pe Patrick Ekeng la spital, Ștefan-Răzvan Badea, ar fi spus într-o convorbire înregistrată de oamenii legii următoarele: „Bag p**a în fața lui de negru și în gura lui, mă doare în p*** că a murit”, deranjat de amploarea luată de caz în presă și expunerea echipajului PULS.

La auzul acestor cuvinte, Nathalie Ekeng a fost șocată.

„Oh, merde! Asta înseamnă că l-a lăsat să moară din cauza că era negru?! E foarte trist, regretabil. Mă doare inima, leșin de durere când mă gândesc la acele momente ale suferinței lui Pat al meu și aflu despre răutatea personalului care lucrează la București. Cum ar fi ca și eu să vorbesc așa cu pacienții pe care îi îngrijesc aici, la Le Mans?

Aveam de gând să vin la București peste două săptămâni, dar acum caut bilet, vreau să ajung de urgență. Aș vrea să-l privesc în ochi pe cel care a avut tupeul să spună acele nenorociri… Tot ce vreau este să mă asigur că procesul se desfășoară corect. O să iau legătura și cu cineva de la Dinamo”, a spus soția lui Patrick pentru Libertatea.

Citește și:

Ce le-a spus Sergiu Hanca ieri judecătorilor: ”M-am speriat”

Previous Dan Nistor a reacționat după noua ofertă de la FCSB. Ce spune căpitanul
Next Ce le-a spus Rednic jucătorilor ieri la reunire. ”Asta ne-a transmis”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *