Reacția lui Daniel Pancu după ce giuleștenii au primit interzis pe Dinamo


Rapidiștii au plănuit să joace meciul cu Gloria Buzău pe stadionul din Ștefan cel Mare. Doar că socoteala de acasă nu corespunde cu cea din târg. Deși au vorbit cu cei de la CS Dinamo, Florin Prunea a intervenit în momentul în care a văzut reacția suporterilor dinamoviști și giuleștenii nu vor mai evolua pe stadionul din Ștefan cel Mare.

”Eu îmi doream un stadion mic, să avem publicul aproape. Nu vom juca pe Dinamo, fanii dinamoviști au dreptate, mi se pare firesc. Rămâne rivalitatea mare, nici ai noștri nu ar fi acceptat ca Dinamo să joace pe Giulești. Mai trist este că nu găsim un alt stadion să jucăm în afară de Arena Națională. Sper să nu dăm gazonul peste cap dacă jucăm acum și peste două săptămâni”, a comentat Daniel Pancu pentru Gazeta Sporturilor.

Și președintele rapidiștilor, Ovidiu Burcă, a explicat situația:

Înțeleg reacția fanilor dinamoviști din perspectiva rivalității tradiționale. Nu avem altă variantă decât să revenim în Regie. S-au efectuat dezinsecții, însămânțări. Îl irigăm și așteptăm rezultatele în 30-45 de zile. Este posibil să fie afectat gazonul, dar vom juca acum, nu avem ce să facem”.

Citește și:

Dezvăluirea unui dinamovist despre ce a pățit în străinătate: ”Șoc”

Previous Dezvăluirea unui dinamovist despre ce a pățit în străinătate: ”Șoc”
Next Statistica la care Dinamo stă mai bine în duelul cu Astra. Nistor: ”Nu e imposibil”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *