--> -->

Reacția lui Cristi Hîldan după lacrimile lui Mărginean: ”Îți spun sincer”


-->
Cristi Hîldan a avut joi seara, la ora 17:00, o acțiune alături de Programul DDB, al cărui reprezentant este, la stadionul Dinamo. Suporterii care au salvat Dinamo au transformat biletele virtuale vândute la ultimul meci în 150 de mingi de calitate pentru copiii din Academia echipei.

Pentru familia Hîldan, dar și pentru întreaga suflare dinamovistă, săptămâna viitoare este neagră deoarece se împlinesc 20 de ani de la moartea Unicului Căpitan. Ioan Mărginean a plâns ieri în direct când a trebuit să vorbească despre acest subiect și despre gestul suporterilor de a salva Dinamo, iar Cristi Hîldan a povestit ce a simțit când l-a văzut la TV și la final avea și el lacrimi în ochi.

”Am văzut ieri reacția lui Ioan Mărginean și îți spun sincer, m-a mișcat pur și simplu. Ce reacție poți să ai când vezi un om care eu nici nu-l cunosc, nu l-am văzut niciodată, nu m-am întâlnit cu el față în față și la 20 de ani să plângi ca un copil la televizor, numai eu cu mama și cu tata mai facem asta. Este o săptămână foarte grea pentru noi și așa va fi tot timpul, 5 octombrie. Dar eu sper ca acești copii, din spate, să ducă mai departe ceea ce a unit Dinamo prin numele Cătălin Hîldan”, a declarat Cristi Hîldan pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Un transfer aproape semnat, altul cu șanse mari făcut de Pere Guardiola EXCLUSIV

-->
Previous Un transfer aproape semnat, altul cu șanse mari făcut de Pere Guardiola EXCLUSIV
Next Răspunsul lui Pablo Cortacero despre bani: ”Asta a spus suporterilor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.