Reacția dinamoviștilor: ”A jucat un Porsche cu un Renault”


”Dulăii” au jucat cu THW Kiel miercuri seară, în cadrul optimilor de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin, în Sala Polivalentă din București, iar nemții s-au impus cu scorul de 41-28.

La finalul acestei partide, Xavi Pascual nu s-a ferit să recunoască superioritatea grupării din Germania.

„Să ajungem aici e fantastic, dar e diferit să joci contra unui adversar de un acest nivel. Nu am avut nicio șansă astăzi, au jucat mai bine. Oricum, mi se pare o performanță că am reușit să ajungem până aici. Băieții au luptat, dar echipa lor e mai bună. A jucat un Porsche cu un Renault!

Suporterii lui Dinamo sunt forța noastră, dar se pare că echipa noastră nu poate concura cu o adversară de acest nivel. Avem nevoie să ne gândim ce facem pentru a fi mai aproape de ei în astfel de meciuri”, a spus Xavi Pascual.

”Nu am avut șanse prea multe, Kiel e cea mai tare echipă din lume. Ne-am pregătit mult pentru acest meci, dar trebuie să acceptăm realitatea. Jucăm acolo pentru victorie, dar apoi o să ne concetrăm pe campionatul intern.

E simplu e o diferență mare de valoare. A fost un meci istoric pentru Dinamo. La anul vom fi mai puternici, meciurile cu Kiel sunt lecții pentru noi”, a spus Ante Kuduz.

„Ne-am pregătit mai mult de o săptămână, știam totul despre ei, dar nu am reușit să aplicăm în meci. Ne așteptam la un meci dur, ei sunt una dintre cele mai bune echipe din Europa, dar 41 de goluri sunt prea multe. Au fost mai buni și în atac, și în apărare, din toate pozițiile, aceasta e realitatea.

Ei sunt în top de mulți ani, noi construim o echipă. Avem nevoie de timp, trebuie să ne antrenăm mai mult și să fim mai buni. Sper să lăsăm o imagine mai bună la meciul retur”, a spus și Stanislav Kasparek.

Citește și:

Pustia Carantaniei, loc de neratat în Țara Sfântă

Previous ”Câinii” se pregătesc pentru Liga 1
Next Andrei Nicolescu își face autoportretul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *