Reacția DDB-ului după anunțul insolvenței


Ieri, Fanatik a venit cu o informație bombă, aceea că Dinamo va intra în insolvență. Dinamo a adunat datorii peste datorii, iar insolvență pare cam singura șansă, cât timp nimeni nu se încumetă să vină cu bani la echipă.

Conducerea DDB a pus din nou bilete la vânzare, prilej pentru a mai strânge câțiva bani de care este atâta nevoie. Se pot cumpăra de AICI. Legat de insolvență, aceștia s-au rezumat în a spune: „Dacă ar fi fost adevărată informația despre insolvență, ați fi aflat de la noi”. Ulterior, fraza aceasta a fost ștearsă din comunicat.

„SUNTEM ÎNCĂ ÎN PICIOARE ȘI CONTINUĂM LUPTA!

Virtual și real, Dinamo e pe umerii noștri și are în continuare nevoie de noi. Avem în față un nou început. Strângem rândurile și umplem tribunele, pentru că, deocamdată, aceștia sunt singurii bani prin care Dinamo poate merge mai departe.

Dinamo este primul club din lume susținut de socios, care umplu tribunele unei arene de acasă pentru meciurile din cantonament!

https://www.bilete.ro/sustine-programul-ddb/cantonament-15-iunie-10-iulie-2021-10-iul-2021

Un bilet costă 5 lei. O distribuire e gratis, dar ajută foarte mult. La fel cum ajută și postarea biletelor la comentarii, pentru că îi încurajează și pe alții.” – se arată în postarea programului DDB.

Citește și:

Clotilde Armand, atacată: ”Un bărbat agresiv a lovit cu pumnii în geam”

-->
Previous Deian Sorescu despre plecarea sa de la Dinamo
Next Un fost acționar îl atacă pe Negoiță: „Ridicol”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *