Reacția CNI despre modernizarea stadionului Dinamo. Când se ia o decizie


Directorul Companiei Naționale de Investiții, Adrian Cefelan, a făcut astăzi dezvăluiri din dosarul privind modernizarea celor patru stadioane pentru EURO 2020: Dinamo – 20.000 de locuri, Ghencea -30.000 de locuri, Giulești -15.000 de locuri și Arcul de Trimf – 8000 de locuri”. Din păcate, veștile nu sunt deloc bune pentru fanii lui Dinamo și un alt stadion intră în cursa pentru modernizare.

 Calculul nostru e să înceapă lucrările în februarie-martie, la anul. Stadioanele trebuie să fie gata în 1 martie 2020. La Dinamo sunt probleme. Întrăm în criză de timp. Acolo nu am demarat nimic. Nimeni nu se aştepta să fie problemele astea cu Dinamo. Chiar nu ne-am gândit că ar putea să fie ceva în neregulă.

hotel iceberg balcic-->

Părerea mea e că la următoarea şedinţă a Comitetului Interministerial, peste două sau trei săptămâni, ar trebui luată o decizie. Din punctul meu de vedere, fiind foarte târziu, ar trebui făcut un stadion care să fie mai mic. Există o cerere pentru refacerea stadionului Sportul. Stadionul Cotroceni, fiind în administrarea BNR, nu poate fi finanţat prin CNI”, a spus  Cefelan pentru Prosport.

El a precizat: ”Cât mai putem aștepta în cazul stadionul Dinamo? Nu pot să spun. Dar mai mult de două luni… Noi ne-am făcut un calcul şi, cu tot cu licitaţie, cu execuţie, îţi trebuie 30-32 de luni, dacă totul merge…”

Citește și:

Florin Bratu, implicat într-un scandal cu naționala U18. Ce decizie a luat

Previous VIDEO Adrian Mutu promovează FIBA Euro Basket
Next Florin Bratu, implicat într-un scandal cu naționala U18. Ce decizie a luat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *