--> -->

Răzvan Zăvăleanu: „Situația e sub control”


-->
Răzvan Zăvăleanu a oferit noi informații despre situația de la Dinamo, care astăzi pare să se mai fi calmat. Acesta a avut o intervenție mai devreme la Digisport în care a anunțat că această schimbare de antrenor nu afectează financiar clubul.

”Nu au fost zile extraordinar de agitate. Problemele le luăm una câte una și să le rezolvăm. Nu ni le dorim, dar trebuie să le rezolvăm. Ne-am obișnuit cu aceste zile.

Relația cu antrenorul Flavius Stoican s-a derulat foarte bine. Pe mine m-a impresionat. A tratat cu bărbăție și momentul când a venit și când a reziliat contractul.

Din punct de vedere financiar este o perioadă de stabilitate. Urmărim cu atenție activitatea clubului, facem eforturi de atragere a fondurilor, iar situația este sub control”, a explicat Răzvan Zăvăleanu, la Digisport.

Uhrin, fără pretenții prea mari

”Pretențiile domnului Dusan Uhrin au fost rezonabile. Nu e vorba de un salariu de 10.000 de euro pe lună, cum s-a speculat, deci nu va afecta bugetul.

Grijile noastre vor începe când va trebuie să facem rost de bani pentru a achita datoriile de dinainte de intrarea în insolvență și este foarte greu să pui bani deoparte în aceste condiții”, a punctat Zăvăleanu.

Citește și:

Panică la benzinării. Mesaj oficial: ”Nu!”

-->
Previous Veste mare pentru suporterii români
Next Dusan Uhrin readuce o legendă la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.