Răzvan Zăvăleanu pregătit să convoace AGA


-->
Răzvan Zăvăleanu anunță, prin intermediul PlaySport.ro, că este gata să convoace AGA. „În cel mai scurt timp” este termenul dat de reprezentantul adminsitratorului sudiciar de la Dinamo.

Răzvan Zăvăleanu a realizat că Dorin Șerdean și liderii DDB nu se vor putea pune de acord pentru a stabili un nume comun pentru poziția de adminstrator special și a decis să câștige timp.

Dinamo încearcă să prindă contur pentru prima aventură la „matineu” din istoria clubului. Lotul s-a reunit sub comanda lui Gică Mihali și Iulian Mihăescu, la Săftica, însă situația organizatorică blochează orice tentativă de a întări formația.

Există și o comisie tehnică nominalizată de Răzvan Zăvăleanu, din care fac parte cei doi tehnicieni mai sus menționați, plus Ionel Augustin, Cornel Țălnar, Ion Marin sau Marius Niculae. Ultimul a fost ofertat de DDB pentru un post în conducerea lui Dinamo.

„În cel mai scurt timp o să convocăm Adunarea Generală a Acționarilor. Nu pot să vă dau, în acest moment, data exactă”, a declarat, în exclusivitate pentru PlaySport.ro, practicianul în insolvență.

Este o veste foarte bună atât pentru antrenori, jucători, cât și pentru suporteri. Astfel, situația sportivă ar putea fi deblocată și Dinamo va putea aduce jucători.

Citește și:

Carburantul mai ieftin cu 50 de bani. Iohannis: ”Atât se poate”. Reacția PSD

Previous S-a întors la București: „Ne-am înțeles”
Next Gică Mihali lămurește un aspect important

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *