Răzvan Zăvăleanu pregătit să convoace AGA


Răzvan Zăvăleanu anunță, prin intermediul PlaySport.ro, că este gata să convoace AGA. „În cel mai scurt timp” este termenul dat de reprezentantul adminsitratorului sudiciar de la Dinamo.

Răzvan Zăvăleanu a realizat că Dorin Șerdean și liderii DDB nu se vor putea pune de acord pentru a stabili un nume comun pentru poziția de adminstrator special și a decis să câștige timp.

Dinamo încearcă să prindă contur pentru prima aventură la „matineu” din istoria clubului. Lotul s-a reunit sub comanda lui Gică Mihali și Iulian Mihăescu, la Săftica, însă situația organizatorică blochează orice tentativă de a întări formația.

Există și o comisie tehnică nominalizată de Răzvan Zăvăleanu, din care fac parte cei doi tehnicieni mai sus menționați, plus Ionel Augustin, Cornel Țălnar, Ion Marin sau Marius Niculae. Ultimul a fost ofertat de DDB pentru un post în conducerea lui Dinamo.

„În cel mai scurt timp o să convocăm Adunarea Generală a Acționarilor. Nu pot să vă dau, în acest moment, data exactă”, a declarat, în exclusivitate pentru PlaySport.ro, practicianul în insolvență.

Este o veste foarte bună atât pentru antrenori, jucători, cât și pentru suporteri. Astfel, situația sportivă ar putea fi deblocată și Dinamo va putea aduce jucători.

Citește și:

Carburantul mai ieftin cu 50 de bani. Iohannis: ”Atât se poate”. Reacția PSD

Previous S-a întors la București: „Ne-am înțeles”
Next Gică Mihali lămurește un aspect important

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *