Răzvan Zăvăleanu nu are dubii


Răzvan Zăvăleanu, administratorul special al celor de la Dinamo, a vorbit despre situația actuală a clubului și crede că locul din clasament nu reflectă valoarea actualului lot de jucători.

”Astăzi, jucătorii și personalul sunt plătiți la zi. Ne e foarte greu, nu neg, această ultimă lună a însemnat un efort foarte mare din partea noastră și a DDB-ului. Ne uităm cu îngrijorare că abia în iulie vom primi o tranșă din drepturile TV, dacă nu vom retrograda.

Uitându-mă la lista de jucători, aș spune că această echipă ar trebui să fie clasată în altă parte, dar iată că nu e așa. Plumbul din picioarele jucătorilor a fost cauzat de pregătirea fizică, făcută pentru baraj”, a spus Zăvăleanu, la Fotbal Club la DigiSport.

Răzvan Zăvăleanu a anunțat că Iuliu Mureșan rămâne în club, însă este extrem de afectat de rezultatele din ultima perioadă.

”N-a existat o solicitare în privința domnului Mureșan. Dumnealui este destul de supărat, de stresat din cauza celor întâmplate la Dinamo.

Nu poate să-i cadă bine când rezultatele sunt cele care sunt. Chestia cu Nicolae Badea i-a pus capac, pentru că sunt lucruri venite din partea unui dinamovist la care nu te aștepți. Dumnealui a fost afectat foarte tare, a suferit și suferă în continuare”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

Citește și:

Părintele Constantin Necula, despre Catedrala Mântuirii Neamului: ”Pe stadioane am cheltuit mai mult”

-->
Previous Florin Prunea: „Ăsta nu mai e fotbal”
Next Ce veste bună a primit Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.