Răzvan Zăvăleanu: „Interese personale”


Răzvan Zăvăleanu a dat un interviu exclusiv pentru FANATIK după retrogradarea lui Dinamo. El este dezamăgit de faptul că dinamoviștii care se mușcă între ei cu sete sunt dușmanii clubului.

Sunteţi dezamăgit de retrogradare, de această situaţie în care s-a ajuns?

– În primul rând, sunt foarte trist, pentru că la eforturile pe care le-am făcut în această perioadă şi modul în care a funcţionat procedura insolvenţei, mă aşteptam la cu totul altceva. Însă, sunt conştient că în sport, în general, niciodată atunci când joci cinstit, nu poţi să ştii rezultatul. Asta este o chestie asumată. Sunt foarte trist, dezamăgit şi supărat, dar pe de altă parte nu vreau să fac o dramă din această chestie şi vreau să cred că este un moment zero pentru toţi dinamoviştii care ar trebui să strângă rândurile în jurul echipei, să nu mai fie dezbinaţi, să nu mai dinamiteze din interior şi să facă tot posibilul ca Dinamo să revină acolo unde îi este locul.

Aţi luat în calcul retrogradarea, dar nu v-aţi aşteptat să ajungeţi în Liga 2?

– Dacă fac o analiză retrospectiv, nu cred că U Cluj este o echipă mai bună decât Dinamo. Dar au ştiut să îşi urmărească obiectivul şi felicitări că l-au atins, în orice formă. Ce pot să spun, mi-ar fi plăcut ca abordarea să fie altfel, mai ales în primul meci. Jucătorii noştri şi-au supraapreciat şansele pentru că în ziua meciului am avut o discuţie şi le-am spus că şi adversarii intră pe teren să dea totul. Şi când s-au trezit, a fost prea târziu. Şi ghinionul a avut un rol important. Am lovit de două ori bara la Cluj, o dată în meciul retur. E un cumul de factori. Poate trebuie să treacă acest club prin purgatoriu, să se cureţe de păcatele istorice şi să revină curat şi puternic în prima ligă.

De ce sunteţi dezamăgit în acest sezon?

– De faptul că principalul duşman al lui Dinamo sunt dinamoviştii. Nu reuşesc să îşi coaguleze forţele, se bat între ei, se urmăresc interese personale şi, deşi dacă îi iei pe fiecare în parte, ştii că sunt dinamovişti, când ajungem la final şi tragem concluzia, dinamitează bunul mers al echipei.

Citește și:

Diana Șoșoacă s-a înscris în partidul unui fabricant de gemuri și dulcețuri

Previous Pulhac are suspiciuni la adresa jucătorilor
Next Zăvăleanu: „Mi-au dat mesaj că vor să continue”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *