Răzvan Zăvăleanu: „Există posibilitatea ca în curând la Dinamo să vină investitori puternici din Dubai”


Dinamo se zbate între problemele financiare și cele sportive de mult timp. Contactat de Playsport, Răzvan Zăvăleanu a făcut o dezvăluire de ultimă oră. Oficialul dinamovist a declarat că există discuții cu investitori din Dubai pentru a veni la Dinamo.

„Am avut tatonări cu câțiva oameni de afaceri de aici, din Dubai. Nu am vorbit încă concret despre bani dar urmează să vorbim săptămâna viitoare despre asta. Există posibilitatea ca în curând la Dinamo să vină investitori puternici din Dubai”, a declarat Răzvan Zăvăleanu în exclusivitate pentru Playsport.ro.

Astăzi, Dinamo a perfectat un nou transfer. Dinamoviștii l-au adus pe atacantul sloven Marko Nunic (28 de ani). Iuliu Mureșan a anunțat că slovenul a semnat un contract cu Dinamo până la finalul acestui sezon competițional, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

„Atacantul sloven Marko Nunic (28 de ani), ultima oară la clubul grec AE Larissa, a semnat un contract cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, cu opțiune de prelungire pentru încă un an,” a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan.

Citește și:

OFICIAL. Ultimul transfer al lui Mircea Rednic: om de gol

-->
Previous OFICIAL Un nou transfer la Dinamo
Next Pablo Cortacero devine istorie

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *