Răzvan Zăvăleanu, detalii despre posibilii investitori ai lui Dinamo


-->

Luna noiembrie este foarte importantă pentru Dinamo deoarece trebuie pe 15 noiembrie un judecător sindic poate aproba Planul de reorganizare al clubului. În acest timp, Răzvan Zăvăleanu încercă să caute un potențial investitor care să stingă repede datoriile clubului și să-l scoată din schemă pe Pablo Cortacero.

”Nu m-a auzit nimeni zicând că am găsit investitorul și urmează să vină. Când am văzut cum s-a rostogolit în presă că nu știu cine, de nu știu unde, un nume… habar nu am cine este. Poate că e o persoană bogată. Evident, nu am stat de vorbă cu această persoană. Am ajuns să tatonez cu câțiva posibili investitori posibilitatea de a se implica la Dinamo, dar e vorba doar despre tatonări. Nimeni nu a zis nimic despre interes, habar nu am dacă există acest interes.

Eu zilele astea discut într-adevăr cu mai multe persoane și încerc să atrag oamenii, dar sunt niște întrebări acolo. N-ai stadion, n-ai patrimoniu… N-ai aproape nimic și lumea nu prea e tentată”, a declarat Zăvăleanu la ProSport Live.

Citește și:

Alex Răuță oferă primele declarații după problemele din meciul cu Rapid

Previous Alex Răuță oferă primele declarații după problemele din meciul cu Rapid
Next Când ar putea deveni Badea finanțatorul oficial al clubului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *