Răzvan Zăvăleanu, detalii despre planul noilor acționari


Dinamo este pe un drum foarte bun din punct de vedere fotbalistic și lucrurile o iau pe un făgaș normal și din punct de vedere financiar. Răzvan Zăvăleanu a dat detalii despre planul noilor acționari.

”Această victorie este o confirmare a traseului bun pe care echipa l-a avut de când a venit Ovidiu Burcă. Materializează așteptările noastre, ale celor care ne ocupăm de echipă, dar și ale fanilor. A fost o victorie muncită. Dar nu ne-am gândit că nu vom câștiga. Sperăm să învingem și Timișoara.

S-a plătit un salariu și se fac eforturi pentru a se ajunge cu banii la zi. Nu e atât de ușor să organizezi lucrurile după această perioadă dificilă. E evident că jucătorii sunt mai liniștiți. Azi s-au concentrat 100%.

Vorbesc în fiecare zi cu noii acționari. Lucrurile funcționează foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă. Căutam soluții, dar suntem conștienți că nu e ușor, Dacă lucrurile vor merge în direcția propusă de ei, nu putem avea decât un final fericit în ceea ce privește procesul de insolvență.

Eu îmi doresc să renască Dinamo. Noii acționari au un plan interesant. Sper să fie capabili să-l implementeze”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru gsp.ro.

Citește și:

ROMÂNI FAINI Gestul care l-a făcut să plângă pe un american

Previous Steliștii vor Dinamo în play-off-ul Ligii a doua: ”Va intra”
Next Planul noilor acționari pentru play-off

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *