Răzvan Zăvăleanu: „Am avut deja discuții cu 4 investitori”


Administratorul judiciar al clubului Dinamo a lămurit mai multe subiecte și curiozități ale fanilor în emisiunea Radio Dinamo1948, moderată de Ionuț Zainea. Aceasta poate fi urmărită integral aici. Acesta i-a adresat o întrebare pe care mulți dintre noi ne-o punem, legată de durata procesului de insolvență.

– Din experiența dumneavoastră, cam cât ar dura tot acest proces de insolvență?”

– Poate dura până la 4 ani, dar este evident faptul că noi nu trebuie să așteptăm ieșirea din insolvență pentru a căuta potențiali investitori. Cred că Dinamo este un brand foarte interesant, foarte vizibil, care crează foarte mult interes. Problema investitorilor astăzi este haosul care a fost creat în jurul companiei Dinamo. Toată lumea așteaptă să vadă care este valoarea care trebuie plătită, câți bani ar trebui să plătească. Noi încă de acum căutam investitori.

Nu este niciun secret că cel puțin cu 4 am avut deja discuții, dar lumea vrea să vadă ce are de plătit și pentru ce plătește. Activul Dinamo nu este unul foarte important, nu mă refer la valoarea jucătorilor. Ceea ce deține Dinamo în proprietate este un activ destul de mic ca valoare. În momentul în care cineva întreabă de valoarea pe care ar trebui să o plătească, se uită și la ce cumpără. <Cumpăra doar ideea de Dinamo sau cumpără și anumite active?> Noi suntem în stadiul de inventariere, urmează să finalizăm chiar astăzi, apoi urmează evaluarea și vom știi exact care valoarea cu care se poate vinde alături de ceea ce înseamnă drepturile nepatrimoniale privind Dinamo.

Legat de cei 4 investori cu care s-a luat legătura, aceștia sunt atât din România, cât și din străinătate.

„Nu am ajuns cu niciunul la un due-diligence. În momentul în care vom bate palma cu un investitor, vom cere garanții serioase ca acesta să aibă și banii necesari continuării activității măcar pe un termen mediu.”

Citește și:

Ion Marin despre situația de la Dinamo

Previous Cum poate scăpa Dinamo de spanioli
Next OFICIAL Când va începe demolarea arenei Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *