Răzvan Zăvăleanu a vorbit despre revenirea lui Nicolae Badea la echipă


În interviul oferit de Răzvan Zăvăleanu în Fanatik, administratorul judiciar a recunoscut că Nicolae Badea este într-adevăr apropait clubului Dinamo, dar mai mult sentimental.

-În spațiul public au apărut informații că ați negociat cu domnul Nicolae Badea și că el v-a recomandat…

Nu a fost nicio negociere cu domnul Badea. A fost o întâlnire în cadrul căreia ne-am cunoscut. Domnul Badea este foarte apropiat sentimental de Dinamo și ajută cu tot ce poate. Nu în calitate de acționar, nu în calitate de patron, nu în calitate de șef. Dar este foarte sufletist pentru Dinamo.

Da, am avut o discuție în care am vorbit în mod general despre cum vedem derularea procesului de insolvență de la Dinamo, dar nu aș putea spune că dumnealui a luat o decizie în sensul ăsta. Mi se pare normal că s-a consultat cu membrii DDB, dar așa cum am spus, și cu alți apropiați și mari dinamoviști și pentru noi a fost o onoare că am fost cei aleși.

-Domnul Badea este foarte apropiat de echipă, așa cum ați spus. Credeți că poate reveni în acționariatul echipei?

Tot ce pot să spun este că m-ar bucura nespus ca orice dinamovist să revină în acționariatul echipei atâta cât susține echipa. Această formație are nevoie de susținere din toate punctele de vedere și domnul Badea și orice alt dinamovist sunt bine veniți, din punctul meu de vedere.

Citește și:

Andreea Marin s-a îmbolnăvit deși era vaccinată: ”S-a transmis foarte ușor”

-->
Previous Echipele probabile pentru CSU Craiova-Dinamo
Next Opinia lui Prunea: ”Nu va semna cu Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *