Răzvan Pleșca, discurs frumos despre Dinamo: ”Exagerat”


Răzvan Pleșca a apărat aseară contra lui Dinamo în înfrângerea cu 4-1 cu Gaz Metan Mediaș. Portarul extrem de experimentat în Liga 1 și-a făcut datoria, chiar dacă se va retrage la finalul acestui sezon.

”Și noi suntem implicați în lupta pentru evitarea retrogradării. A fost o victorie frumoasă, dar scorul e exagerat față de ce s-a întâmplat pe teren pentru că și Dinamo ne-a pus probleme ieri.

Din ce am văzut la TV erau circumstanțe să li se acorde penalty. Sfatul meu pentru cei de la Dinamo ar fi să nu se concentreze pe greșelile de arbitraj pentru că atunci când nu mai câștigi de 12 etape, atunci sunt alte probleme acolo. În momentul de față au o problemă și sunt implicați în lupta pentru evitarea retrogradării. Avem și noi emoții pentru că play-out-ul este mai strâns acum. Înainte meciurile nu mai aveau nicio miză pentru că la un moment dat se știa cine retrogradează.

Decizia mea a fost luată. Ăsta este ultimul sezon al meu. A venit timpul și pentru mine ca să mă retrag. Mai am două meciuri și ajung la cota 300. Cred că este suficient. Nu mai am motivație ca să continui și în sezonul următor”, a declarat Răzvan Pleșca la Digi Sport Matinal.

Citește și:

Acolo unde conducerea ”câinilor” a refuzat contractul, plătindu-i 4.000 de euro/lună lui Kongshavn

-->
Previous Negoiță a ieșit din nou în fața camerelor tv: ”Mocirlă”
Next Prunea a găsit soluția: ”Ei sunt inconștienți”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *