Răzvan Oprea nu se lasă! Noi declarații despre preluarea lui Dinamo


Răzvan Oprea, inițiatorul Asociației Dinamoviști pentru Dinamo, nu se lasă. El a anunțat ce are de gând astăzi la Digi Sport Matinal și i-a atacat subtil pe cei din PCH, care  au venit alături de Ionuț Negoiță în încercarea de a crea o stabilitate financiară la Dinamo.

„Cei de la PCH au încercat într-un fel să preia controlul, e adevărat. Asociaţia noastră vrea pachetul majoritar de la Dinamo, nu o mică parte din el. Nu vrea să stea acolo, într-un colţ, undeva. Iar prin forma pe care o propunem, ONG, sponsorizările pot fi făcute mult mai uşor. Cei care au vrut să ne blocheze ştiu că există societăţi financiare care aşteaptă momentul să vină alături de noi, iar proiectul este atât de convingător încât la propunerea de cumpărare va fi greu să se răspundă cu nu”, a explicat actorul Răzvan Oprea, cel care recent a câştigat titlul mondial cu Naţionala de Fotbal a Artiştilor.

ONG-ul iniţiat de Oprea propune atragerea a cât mai multor suporteri dinamovişti care să ajungă să deţină clubul după modelul de la Bayern Munchen. Fără să se implice direct în conducerea clubului, ci să numească un management care să facă acest lucru.

„Din partea noastră încă există deschidere. Putem să găsim o cale de colaborare cu oricine, deci şi cu PCH. Noi nu vrem să avem doar o primă echipă puternică, ci şi o Academie de Juniori. Prima dată când i-am contactat pe cei de la PCH, în ianuarie, au spus că nu-i interesează, că este o prostie. Apoi au început atacurile, dar noi tot am căutat să găsim o variantă de colaborare. Însă din PCH fac parte 6, 7 membri, nu aveam cum să intrăm acolo… Noi nu vrem să ajutăm clubul cu bani câtă vreme are un patron. D-aia e patron, să investească şi să ia dividende”, a încheiat Oprea.

Citește și:

EXCLUSIV „Ai grija!”. Nistor a dezvaluit un dialog cu Penedo

Previous Care sunt jucătorii cu cele mai mari salarii de la Dinamo
Next Știe ceva? Florin Bratu vorbește de revenirea lui Cristi Borcea

1 Comment

  1. VASILE SIRBU
    iunie 18, 2018
    Răspunde

    Ne-am cam saturat de „proiect” , treceti odata la treaba ca ne baga
    Negoita in B !!!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *