Răzvan Oprea acuză dur proiectul PCH. Ce spune fondatorul Asociației Dinamoviști pentru Dinamo


Război de la distanță între cele două asociații care vor să se implice la Dinamo. Răzvan Oprea a ieșit astăzi cu noi declarații cu privire la proiectul prezentat astăzi de PCH.ONG-ul lui Oprea, susținut și de Cornel Dinu, a fost blocat de cealaltă asociație, care a înregistrat eronat același nume la Ministerul Justiției, pentru a bloca mișcarea asociației ce vrea să cumpere acțiuni de la Negoiță, scrie gsp.ro, unde apar și niște documente de la Ministerul Justiției.

„Actul prezentat de ei pentru a ne bloca asociația este unul fals, nu e valabil. Am și documente care arată asta. Ei au făcut uz de fals. Apoi, ca să nu se judece și să obțină o nouă amânare, au cerut ajutor judecătoresc pentru a nu plăti acea taxă de 100 de lei. În data de 30 mai, judecătorul îi va scoate, în sfârșit, din dosar. Aș vrea ca lumea să cunoască adevărul.

Forța proiectului nostru nu stă în numele lui, dar nu vrem să dăm satisfacții unora care cred că au obținut vreo victorie furând startul. Proiectele noastre nu seamănă deloc, ceea ce au lansat dumnealor astăzi nu are niciun conținut, e lipsit de orice noimă. Noi vrem un proiect socios, ei vor să facă o ajutorare: să ia banii și să-i dea unui patron, care oricum nu e în stare să-i investească. Ei n-au niciun statut, e doar o diversiune ce fac ei”, a declarat Răzvan Oprea.

Citește și:

Mutu, declaraţie RĂZBOINICĂ înaintea meciului cu Dinamo

-->
Previous Țucudean: ”Le port noroc echipelor”. Ce a spus după ce a ieșit campion
Next Bratu i-a servit o replica acida lui Mutu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *