Răzvan Lucescu: „Vorbiţi cu el”


Mircea Lucescu,Razvan Lucescu
Cel mai important meci din istoria acestui club incepe în mai puțin de 2 ore. Înaintea meciului, Răzvan Lucescu susține că își dorește ca Dinamo să rămână în prima ligă, în contextul în care campionatul are nevoie de brandurile puternice.

Totodată, întrebat dacă își dorește să se implice, alături de tatăl său, la echipa alb-roșie în cazul în care aceasta va retrograda, Lucescu Jr. a spus că momentan se gândește doar la echipa pe care o antrenează, PAOK Salonic.

„Susţin că Dinamo trebuie să fie în prima ligă. Nu e posibil să fie lăsată aşa în aer de cei care au condus până acum şi să ajungă în această situaţie la limită.

Dacă va fi pusă în postura sportivă de a retrograda, să cadă! Dar va trebui făcut ceva imediat pentru a lupta la promovare.

E nevoie de formaţiile de top, de brandurile puternice la vârful fotbalului românesc. Emulaţia pe care o crează aceste cluburi aduce o influenţă pozitivă şi asupra celorlalte competitoare.

Cu tot respectul, una e să joci cu Voluntari, Mioveni, Chiajna sau Clinceni, alta cu nume încărcate de istorie. E greu să te uiţi la un Clinceni – Voluntari.

Sigur, foarte bine, să fie şi unul-două cluburi de acest gen. Apare un meci în care Voluntariul bate pe FCSB. Ok, o mare surpriză!

Face parte din frumuseţea fotbalului. Dar tot brandurile mari fac spectacolul, aduc lumea în tribune.

Trebuie să fie însă bine organizate, să aibă capacitatea de a rămâne acolo, sus.

Dacă Dinamo se duce în divizia secundă cu problemele actuale, ele se şterg prin simpla retrogradare? Nu!

Clubul are nevoie să fie gestionat de cineva măcar echilibrat, dacă nu se poate foarte puternic financiar. Să existe o strategie, un proiect.

Luaţi, vă rog, ce spune tata! Vorbiţi cu el! Eu sunt antrenor în Grecia şi atât. E singurul lucru la care mă gândesc acum”, a transmis Răzvan Lucescu potrivit playsport.ro.

Citește și:

Alertă meteo de vijelii. Ministrul mediului a anunțat când e ”vârful episodului de vreme rea”

Previous Echipa de start a lui Dinamo
Next Ce urmează pentru Dinamo în continuare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *