--> -->

Răzvan Lucescu se implică la Dinamo: ”Sângele apă nu se face”


-->
Antrenorul lui Al Hilal, Răzvan Lucescu, a decis să dea o mână de ajutor lui Dinamo prin a se implica în programul DDB, condus de ce din Peluza Cătălin Hîldan.

”SÂNGELE APĂ NU SE FACE!

Răzvan Lucescu, Elita DDB …și mai mult decât atât!

Creștem privindu-i și admirându-i pe părinții noștri. Ni se pare că tata e cel mai tare bărbat. Visăm să ajungem ca el.

Dar cu cât el este o persoană mai importantă în meseria lui, cu atât îi râmâne mai puțin timp pentru meseria de părinte.

Mircea Lucescu a reușit să le facă pe amândouă și rezultatele se văd. Fotbalist, student, părinte, antrenor… A încercat să le facă pe toate de nota 10, dar la unul din capitole a fost de nota 11, la fel ca numărul lui de pe tricou: Lucescu a format OAMENI. Nu doar fotbaliști și antrenori, ci și caractere.

Unul dintre oameni este Răzvan.

Cel care a pășit pentru prima dată pe gazon trecând prin tunelul de sub tribuna a 2-a din Ștefan cel Mare, de mână cu tatăl său. Acolo a lovit pentru prima dată mingea de fotbal. Primii pași în viață și primii pași în fotbal.

Acum a făcut primul pas înapoi către locul în care s-a format. Și într-o zi va intra pe aceleași porți, ALĂTURI DE CEL CARE L-A PURTAT PENTRU PRIMA DATĂ PE UMERI, iar apoi de mână în Parcul Sportiv Dinamo. Pentru că de nimic nu-i este mai mult dor unui om realizat, decât de locurile natale.

Șfefan cel Mare este locul unde merită să se întoarcă nu doar ca oaspete, nu doar în vizită. Este locul de care aparține toată copilăria și adolescența lui, pentru că a fost jucătorul lui Dinamo.

De aici a plecat la Sportul Studențesc. Nu putem să uităm declarația lui după meciul în care a blocat-o pe steaua de unul singur: ”Dedic acest rezultat tatălui meu și tuturor antisteliștilor din România!”

Avea 16 ani când a plecat de la Dinamo.

Atunci când a ieșit pe poartă a luat cu el cel mai prețios cadou. Nu mingea, nu mănușile, nu ghetele, ci cuvintele simple ale seniorului: ”Eu cred în tine, Răzvan!”

Lumea l-a salutat cu ”Baftă, Juniorule!”, dar puțini și-au imaginat că într-o zi va avea Grecia la picioare ca antrenor și că în același an va cuceri cel mai râvnit trofeu al Asiei.

Răzvan ne-a transmis că nu poate rămâne idiferent văzând ce se întâmpla cu clubul care l-a format. Și ne-a mai spus că se înscrie ca Elita, cu 1948€/an, dar că acesta e doar începutul. Vor fi surprize și mai mari.

Programul DDB este în faza adolescenței, dar care a trecut de mult la FAPTE. Transmite-i și tu aceleași cuvinte ale lui Mircea Lucescu: ”EU CRED ÎN TINE!” și pune umărul la creșterea lui, devenind membru DDB.

Intră aici și înscrie-te în câțiva pași simpli: www.programddb.ro și donează 48€/an, adică 4,50ron/săptămână!

ȘTIM CE FACEM și nu sunt vorbe goale când îți spunem că DINAMO SE VA RIDICA.

Într-o zi vei privi în urmă și vei fi mândru că ai fost printre primii 10.000 care au ridicat Dinamo din cenușă”, se arată pe pagina de facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Trasee teribil de frumoase din Vatra Dornei

Previous Dezvăluire "Jumătate e la tata lui Negoiță"
Next Ionel Dănciulescu, ofertat de Becali: ”Vino aici”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *