Răzvan Lucescu, moment memorabil în 77 pe Ștefan cel Mare: ”Aveam un steag al lui Dinamo”


Răzvan Lucescu a crescut practic când era copil pe stadionul din Ștefan cel Mare, văzându-l pe tatăl său idol la Dinamo. El a povestit ieri după meciul caritabil de Old Boys despre un episod emoționant pe care nu o să-l uite niciodată.

”În 1977, în primăvară, eram în galeria lui Dinamo, eram copil, aveam 11 ani, aveam un steag al lui Dinamo, tatăl meu fusese accidentat, făcuse ruptură musculară, dar nu a vrut să anunțe reintrarea pe teren, nimeni nu a știut, nimeni nu și-a dat seama, era îmbrăcat civil, și în minutul 75 al meciului a intrat, era un meci contra unei formații din Oradea, 4-1 s-a terminat, a dat gol, dar în momentul în care a văzut lumea că se dezbracă și era gata să intre pe teren a fost o izbucnire incredibilă de fericire, de urale, m-au luat și m-au aruncat pe sus, era ceva incredibil.

Acele imagini o să-mi rămână în minte toată viața. Îmi vor rămâne acele momente în cap toată viața, poate mult mai mult decât momente din cariera mea de antrenor și jucător. Erau alte vremuri, stadionul era arhi-plin. Același stadion și aceiași pistă”, a declarat Răzvan Lucescu.

Tatăl lui l-a completat:

”Acele imagini m-au determinat pe mine să termin. Am spus mai mult decât atât nu se poate pentru un jucător de fotbal. Tot stadionul s-a ridicat în picioare și a fost o ovație lungă, a fost senzațional. Prima repriză veneam după accidentare, nu voiam să mă vadă lumea pe bancă și să strige să intru în teren, așa am stat civil prima repriză, la pauză m-am dus și m-am încălzit în cabină și când am intrat pe teren au început uralele și atunci am intrat. M-am reaccidentat în acel meci și apoi am decis să plec, am vrut să rămân cu o imagine extraordinară. Am plecat la Huneodoara”, a declarat Mircea Lucescu.

Citește și:

Giani Kiriță e sincer: ”Aici e durerea” Ce-i reproșează lui Negoiță

-->
Previous Grozav explică jocul său slab de la națională
Next VIDEO EXCLUSIV PUȚINI, DAR VOCALI Cum au protestat fanii lui Dinamo aseară

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *