Răzvan Lucescu, mesaj superb pentru Dinamo: ”România are nevoie”


Răzvan Lucescu a crescut practic în Ștefan cel Mare alături de tatăl său și a recunoscut că poartă o simpatie ”câinilor”, deși s-a afirmat ca antrenor la Rapid. De altfel, Lucescu Junior este și înscris în Program DDB ca membru Elite, cotizând 1948 de euro pe an. Tehnicianul a fost întrebat de către cei de la Gazeta Sporturilor dacă consideră că 2021 poate fi anul Apocalipsei lui Dinamo, iar acesta a dat o declarație superbă.

”Asta îi mai trebuie fotbalului românesc, Dinamo să pornească din liga a cincea sau din liga a patra. Doar asta mai lipsea! România, ca să aibă fotbal bun, are nevoie de Dinamo, de Rapid, de Steaua. De suporteri, de interes. E o perioadă foarte dificilă. Pe bune, așa se duce naibii fotbalul.

Eu nu am nimic împotriva cluburilor mici care au ajuns în prima ligă și care se descurcă. S-au organizat mai bine, treaba lor. Dar cum să îl atragi pe un copil la fotbal acum? Cum? Dacă el nu mai vede suporteri, lupte pe teren, rivalitate, competiție, derby-uri? Dacă dispare și Dinamo, fotbalul românesc intră într-o gaură neagră”, a declarat Răzvan Lucescu.

Citește și:

ÎPS Teodosie respectă tradiția de Bobotează: ”Frica aduce boală! Invit și autoritățile”. Reacția Jandarmeriei: ”Doar 3.000”

Previous Jucător lăsat acasă din cauza ordinului unui conducător dinamovist
Next Jurnaliștii de investigație europeni l-au contactat pe Cortacero: ”Au fost probleme”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *