Răzvan Lucescu îl avertizează pe Negoiță. Ce trebuie să facă patronul


Răzvan Lucescu a luat tot ce se poate în acest sezon cu PAOK Salonic. Campionatul și Cupa și va juca în preliminariile Champions League cu formația sa din Grecia. Antrenorul a comentat situația de la Dinamo și i-a atras atenția lui Ionuț Negoiță.

”Pot spune că, din punctul meu de vedere, Dinamo e un club foarte slab. Spuneam că Rednic are nevoie de un management bun. Nu e posibil ca Dinamo să ajungă de două ori în play-out. Dacă cei de acolo vor performanță, acest lucru trebuie să plece de la patron. Trebuie să existe o strategie.

Patronul Negoiță are marele merit de a fi scos echipa dintr-o situație financiară complicată, dar are și obligația să facă pasul următor. Înțelesesem că la Dinamo e un echilibru financiar. Atunci de ce s-a ajuns în această situație? Cu ce sunt Astra sau Sepsi mai bune? De ce Mediaș a terminat peste Dinamo?

În Grecia, Panathinaikos e un nume mare. Cei de acolo au mari probleme din punct de vedere financiar, dar nimeni nu acceptă ca acea echipă să nu se bată pentru primele locuri. Nu mi se pare că acest lucru se întâmplă la Dinamo”, a explicat Răzvan Lucescu pentru Digi Sport.

Citește și:

Suporterii nu renunță. Ce au mai făcut astăzi

-->
Previous Suporterii nu renunță. Ce au mai făcut astăzi
Next VIDEO SUPERB Curcubeul după furtună. Și ei sunt Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *