Răzvan Lucescu: „Dinamo e echipa copilăriei mele”.


Răzvan Lucescu, fostul selecționer al Naționalei a fost invitat ieri la ProSport Live și a vorbit printre altele despre Dinamo, dar și despre situația lui Magaye Gueye.

Atacantul dinamovist a fost gasit dopat cu cocaina dupa testele efectuate dupa partida din Cupa Romaniei cu FCSB.

„Nu stiam! Ce pot sa mai zic? Oameni care isi distrug viata! Dincolo de fotbal, dincolo ca e jucator la o echipa… Nu distruge acest caz imaginea lui Dinamo.

Dinamo si asa are destule probleme. Nu e imaginea lui Dinamo vinovata ca e un astfel de iresponsabil. Nu e afectata nici pentru moment. De la un individ care isi distruge propria viata nu trebuie sa ai pretentii. Au fost in istoria fotbalului jucatori de mare valoare si… A fost Maradona care s-a drogat, si-a distrus viata si uite unde a ajuns. A fost la un nivel imens. Nu a fost afectata imaginea lui Napoli de asta, nu a fost afectata imaginea Argentinei.

Cel care a suferit a fost Maradona si ca dovada uite ce s-a intamplat. Si sunt multe alte cazuri, multi alti sportivi care au fost depistati. Ei sunt practic propriii lor prizonieri. Trebuie in momentele acestea la ei sa ne gandim, nu trebuie asociata imaginea unui club. E pacat pentru viata lor. Dinamo nu are de ce sa fie implicata ca nu s-a dus Dinamo sa ii spuna ‘Ia cocaina!’ „, a spus Razvan Lucescu, la ProSport.

Acesta a vorbit recent și pentru Radio Gold FM.

”Dinamo e echipa copilăriei mele, care mă leagă de tatăl meu. Rapid e împlinirea mea ca om, de aceea mă simt mai legat de Rapid. Campionatul nostru are nevoie de Rapid în Liga 1, are nevoie de adevăratul Dinamo, de Craiova, care acum a devenit o forță în campionatul nostru.

Toată declarația, aici.

Citește și:

Andreea Marin: ”Am fost certată cu El, dar Dumnezeu e mereu cu mâna pe umărul meu”

Previous Veste EXTRAORDINARĂ: „S-a ajuns la un numitor comun”
Next Magaye Gueye, audiat online. Mario Nicolae: ”Vom lua deciziile”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *