Răzvan Lucescu despre situația de la Dinamo: ”Este nevoie”


Răzvan Lucescu este în acest moment membru în cadrul programului DDB și deci acționar la Dinamo, alături de tatăl său, Mircea Lucescu. Antrenorul care a câștigat anul trecut titlul cu PAOK Salonic nu concepe să vadă echipa unde a copilărit în B.

”E foarte complicat, iar dacă Dinamo ar retrograda va fi o dramă pentru fotbalul românesc. Lumea e obișnuită cu Rapid, pentru că în ultima vreme a cam ieșit din prim-planul fotbalului românesc, dar se așteaptă revenirea Rapidului acolo unde trebuie să fie.

Un campionat cu Rapid și Dinamo e un alt campionat. Cu tot respectul și sper ca nimeni să nu se supere, dar între Turris Oltul în prima ligă sau Mioveni, iar Dinamo și Rapid să fie în B…

Dezinteresul pentru fotbalul românesc va fi total. Este adevărat că acei oameni au muncit foarte bine acolo, dar, din păcate, asta e realitatea. Fotbalul românesc are nevoie de echipe de tradiție care să atragă sponsori și investiții. Trebuie să ridicăm valoarea acestui fotbal care a căzut total”, a declarat Răzvan Lucescu la Realitatea Sportivă.

Citește și:

Nelu Tătaru, foarte dur în seara asta: ”Alte țări văd”

Previous S-a schimbat antrenorul la Dinamo: "Vin fără bani"
Next Un președinte de club extrem de apreciat recunoaște: ”Dinamo e visul vieții mele”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *