Răzvan Lucescu despre retrogradarea lui Dinamo


Răzvan Lucescu, antrenorul celor de la PAOK Salonic, crede că situația dezastruoasă a fotbalului românesc este decontul ultimillor 15 ani de activitate a conducătorior din Liga 1.

Dinamo a retrogradat în Liga a 2-a, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj, scor general 1-3, după 0-2 în tur şi scor 1-1 în retur. Dinamoviştii vor evolua în eşalonul secund pentru prima dată de la înfiinţarea clubului, în 1948.

Răzvan Lucescu a analizat retrogradarea celor de la Dinamo în eșalonul secund.

„Trebuie să vedem tot ansamblul. Eu vreau să spun că trebuie să vedem tot ansamblul. Vorbeam de campionatul nostru și că Dinamo ajunge într-o situație ca asta. Plecăm de acum sau ne ducem cu 15 ani în urmă, când a început să fie distrus clubul Dinamo?

Vorbim tot de persoane din societatea românească. Vorbim de Unirea Urziceni și de Oțelul. Unde s-a mai văzut în lumea asta, nu doar în Europa, ca două echipe care câștigă campionatul se desființează peste câțiva ani? Suntem sănătoși la cap? Despre ce vorbim?

Timișoara, un oraș al fotbalului, are trei echipe. Nu sunt în stare să se întâlnească? Brașov, la fel”, a declarat Răzvan Lucescu la Digi Sport.

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu, campion cu Dinamo în 1990, a declarat că îi este ruşine, dar nu de eşecul din barajul cu Universitatea Cluj, ci de ceea ce se întâmplă la club de 3-4 ani.

„E un moment extrem de neplăcut din toate punctele de vedere. Îmi e ruşine, dar nu de acum că am retrogradat, ci de vreo 3-4 ani. Până la urma urmei să fim şi puţin realişti.

De ce să fim supăraţi că am retrogradat? Pentru că dacă Academica Clinceni şi Gaz Metan Mediaş nu aveau problemele alea noi nu mai apucam nici barajul ăsta cu ‘U’ Cluj să-l jucăm”, a afirmat Lupu.

Citește și:

Ce se întâmplă cu Grădinaru și cu Rici Grigore: ”Am fost sunat”

Previous Amenzi uriașe primite de Dinamo
Next Nicolae Badea furios pe Ionuț Lupescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *