Răzvan Lucescu despre Mircea Rednic: ”A fost mereu”


Răzvan Lucescu a fost miercuri seară prezent la deschiderea Fabricii Grivița, o berărie din Regie pe care o deține fiul său, Matei. Acolo a fost invitat și Mircea Rednic, care s-a împăcat în sfârșit cu Mircea Lucescu.

”Indiferent de toate momentele tensionate sau inflamate, Mircea (n.r. – Rednic) a fost mereu parte a familiei noastre. Că el a acceptat, că nu, eu ca fiul al lui Mircea Lucescu, eu îşi pot confirma că Mircea a fost unul din favoriţii tatălui meu.

Şi probabil asta a fost şi la el şi la mine la foarte mulţi care au avut experienţe asemănătoare. Dar încă odată spun, el face parte din familia noastră şi a fost un favorit ca Ando, Lupescu, Lupu, Răducioiu, Stelea, Sabău, în generaţia de dinainte de 89 şi când eram ca nişte fraţi. Erau momente când venea din deplasare şi scotoceam prin valize şi găseam chestii şi ziceam p-asta de ce nu mi-ai dat-o, pai nu că asta e pentru Lupescu, asta pentru Răducioiu, Mircea cu Ando erau mai avansaţi, erau fraţii mari, care trebuiau să aibă grijă de ceilalţi. Aşa a fost tata a lucrat cu echipa, a încercat să educe, să strângă grupuri şi a avut această forţă. Şi probabil de aceea a ajuns la un mare nivel”, a spus Răzvan Lucescu.

Și Mircea Rednic a vorbit despre marea împăcare:

”Eu totdeauna am făcut parte din familia Lucescu. Din cauza voastră… declaraţia mea a fost foarte clară. Nu ştiu ce a ajuns la nea Mircea… dar eram un pic supăraţi. Dar eu niciodată nu pot să mă supăr pe el, asta e clar. Îmi pare rău de ce s-a întâmplat, dar el trebuie să ştie că toată viaţa mea o să îi port recunoştinţă şi respect, pentru ce a făcut pentru mine şi pentru fotbal”.

Mircea Lucescu a comentat și el situația:

”A fost un moment aşa… de presiune. În lumea fotbalului, această presiune există permanent. Eu l-am invitat, am vorbit cu el şi nu e niciun fel de problemă. De fapt, vroiam să cunosc situaţia exactă de la Dinamo, pentru că tot citesc dar nu cred nimic din ce se scrie”, a reacţionat Mircea Lucescu.

Citește și:

INTERVIU PREMIUM Rednic: ”Negoiță s-a c….t pe el”. Mesaj pentru Bălănescu

-->
Previous Rednic i-a dat răspunsul public lui Negoiță
Next Se vinde Dinamo! Afaceristul care vrea să parafeze actele în luna iulie

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *