--> -->

Răzvan Grădinaru: „Nu mai avem nicio scuză”


Răzvan Grădinaru va debuta pentru Dinamo cu Gaz Metan
Răzvan Grădinaru va debuta pentru Dinamo cu Gaz Metan
-->
Răzvan Grădinaru este unul dintre jucătorii aduși de la Gaz Metan, odată cu probleme financiare care s-au abătut asupra clubului ardelean. Acesta a avut evoluții bune în puținele meciuri pe care le-a avut în tricoul alb-roșu și speră cu adevăfat că echipa va arăta o altă față în play-out.

Ce a declarat după înfrângerea cu CFR

„Ne pare rău că am pierdut, pentru că se înjumătăţesc punctele şi, dacă am fi câştigat, am fi câştigat două puncte în play-out. Am început bine, am marcat, după aceea CFR ne-a dominat, am pierdut meciul acesta. Ne pare rău.

Nu poţi să te salvezi de la retrogradare cu copiii, i-am pierdut pe Torje, Matei, Răuţă, Patriche, jucători importanţi şi asta se vede.

Ne pare rău, ne cerem scuze. Ştiu că sunt nou-venit, dar am venit să îmi fac treaba şi să se vadă mai bine în teren. Retrogradarea se joacă cu experienţă şi moral puternic.

E greu să pierzi meci după meci, dar am avut meciuri grele cu Sepsi, CFR, acum vin echipele pe care trebuie să le dominăm de la început până la final şi nu mai avem nicio scuză”, a declarat Răzvan Grădinaru, la finalul partidei cu CFR Cluj, conform Fanatik.

Citește și:

Soția lui Zelenski la NATO: ”Închideți cerul”

-->
Previous Tensiuni mari la Cluj: ”Mureșan, ești cu noi?”
Next Un adversar al „câinilor” o susține pe Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.