--> -->

Răzvan Grădinaru: „Ne este frică”


-->
După eșecul cu Rapid, Dinamo este tot mai aproape de un baraj, căci salvarea directă pare de domeniul fantasticului. Diferența de 9 puncte până la FC U Craiova pare imposibil de recuperat în cele 8 etape, care pot fi 6, exceptând meciurile cu Clinceni și Gaz Metan (pe care se presupune că toate echipele le vor învinge). Așadar, cu 6 meciuri, deci 18 puncte în joc, ca diferența de 9 puncte să fie recuperată, este nevoie de o mare minune.

Grădinaru: „Ne e frică”

„Este un moment dificil, am pierdut trei puncte într-un derby, ne cerem scuze fanilor. În momentul de față obiectivul este barajul. Ne dorim victorie meci de meci și sperăm să arătăm asta și în teren. Cred că nu am intrat foarte concentrați în meci. Ne pare rău că nu am reușit să revenim. Și pe noi e presiune. Sper să arătăm mult mai bine în meciurile viitoare și să aducem punctele.

Poate unii jucători nu rezistă la presiune. Retrogradarea e aproape, ne e frică. E dificil să vezi atâția oameni care susțin această echipă că își pun speranța în noi și noi să îi dezamăgim. Schimbările astea de antrenori sunt tot din vină noastră. Ei ce pot să facă?

(n.r. Despre Figueiredo) Nu poți să dai vină pe nimeni. Asta e, o greșeală. Trebuia să îl scoatem noi, cei din teren. Dinamo a pierdut pe multe greșeli, cartonașe roșii. Dacă am ajuns să ne fie frică și de Clinceni îmi vine să mă las de fotbal”, a spus Răzvan Grădinaru la finalul partidei.

Citește și:

Isteria uleiului, după carburant: ”Profit”

Previous Ce a declarat Șumudică despre jocul lui Dinamo
Next Dragoș Grigore: "Mai greu cu Clinceni"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *