--> -->

Răzvan Grădinaru este super motivat


-->
Unul dintre jucătorii aduși de la Gaz Metan, Răzvan Grădinaru, este super motivat în privința rămânerii echipei în prima ligă.

Fotbalistul a oferit un interviu pentru Digisport în care se arată optimist, considerând nivelul din Liga 2 mult mai slab decât cel din prima ligă.

Grădinaru: „Suntem mai buni”

„M-am acomodat foarte bine la Dinamo. Sper ca jocul meu să fie la nivelul așteptat cât mai repede și să scăpăm de nebunia asta cu retrogradarea. Realistic vorbind, barajul e opțiunea noastră. Sperăm să fim sănătoși, pentru că au fost multe probleme. Cred că suntem mai buni ca toate echipele de acolo.

Degeaba spune lumea că nu e așa. Am jucat și noi amicale cu cei din Liga a 2-a și se termina cu mult la 0. E diferență mare între ligi. Sperăm să le dăm peste nas celor care sunt fericiți și se gândesc că Dinamo pică. Îi așteptăm la baraj pe toți, să vadă cum dăm două sau trei din primul meci și îi liniștim.

La televizor vezi că toată lumea vrea să pice cu Dinamo, dar stați să vedem. Poate câștigăm 6 meciuri la rând și nu intrăm la baraj. Nu-mi imaginam că o echipă ca Dinamo o să ajungă aici. Sunt atâtea probleme în fotbalul din România și în ceva timp poți să o vezi și pe CFR Cluj aici.”

„Atmosfera este bună”

Sperăm ca din anii viitori să nu se mai întâmple asta. Atmosfera este bună, lucrurile care apar în presă nu sunt din partea noastră, că nu suntem idioți să ne dăm singuri în cap. E o echipă mare, mereu vedeam că apar lucruri de aici.

Cum să putem să spunem că suntem nemulțumiți de Uhrin în doar 10 zile? Sperăm doar să fim sănătoși în perioada următoare și să arătăm pe teren ce putem”, a spus Răzvan Grădinaru, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Citește și:

Prunea către Uhrin: ”L-am învățat”

-->
Previous Dorin Șerdean a fost la sediul lui Zăvăleanu
Next Sorescu chemat de urgență la Națională

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.