Răzvan Burleanu explică cum a ajuns FCSB în finala Cupei României


Dinamoviștii au acuzat Federația că a numit intenționat o persoană fără calitate procesuală activă, însă Răzvan Burleanu susține că ei au fost cei care au solicitat ca Radu Vișan să îi reprezinte.

„Referitor la solicitarea secretarului general, trebuie să menționez că Dinamo a solicitat secretarul general FRF să sesizeze Comisia de Disciplină”, a declarat Răzvan Burleanu, în cadrul evenimentului de prezentare a echipamentului lotului olimpic pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Președintele FRF a explicat și cum a ajuns FCSB să joace finala cu Sepsi și ulterior să o câștige.

”Am primit o solicitare în ziua finalei. Este o greșeală a noastră, a FRF, că avem două norme contradictorii, în două regulamente. ROAF și Regulamentul Disciplinar. Departamentul de Competiții nu consideră și nu a considerat că regulamentul a fost încălcat și de aceea Comisia de Disciplină nu a fost sesizată de Departamentul de Competiții. Principiul de la care s-a plecat a fost că, atunci când ai două norme contradictorii, se va aplica norma mai favorabilă celui care urmează să fie sancționat”, a spus Răzvan Burleanu.

Citește și:

Giovanni Becali despre Dinamo: ”Singura posibilitate de a răzbi în viață”

Previous Giovanni Becali despre Dinamo: ”Singura posibilitate de a răzbi în viață”
Next Ionel Dănciulescu, detalii despre bolnavii de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *