Răzvan Burleanu, despre situația de la Dinamo: ”Să zicem că ne-am fi opus”


-->
Răzvan Burleanu a comentat într-o conferință de presă situația de la Dinamo după ce Pablo Cortacero a preluat clubul, a făcut noi datorii imense și n-a mai virat niciun euro în conturi de pe 13 august.

”Au fost foarte multe discuții la nivelul Federației, pe acest subiect. Avem un model din Anglia, unde Liga, nu Federația, are acest control. Legislația din România nu permite nici LPF, nici FRF, o asemenea intervenție. Orice club din țară se comportă ca oricare societate comercială. Singurul control pe care îl putem avea noi, este cel pe care îl și facem, primăvara pe licențiere și toamna pe monitorizare financiară.

După cum am fost informați de cei din Comisia de Monitorizare, club Dinamo și-a plătit toate datoriile, astfel încât să nu ajungă în situația de a fi depunctată. Prin urmare, s-au găsit resurse financiare.

Gândiți-vă în ce situație ar fi fost FRF, dacă ar fi avut acel cadru legislativ, în care am fi putut spune dacă acești spanioli au posibilitatea sau nu de a cumpăra clubul. Acești spanioli păreau un miracol pentru fotbalul din România. Să zicem că noi ne-am fi documentat, cu pârghiile avute la dispoziție și ne-am fi opus. Care ar fi fost reacția tuturor din momentul respectiv?”, a declarat Răzvan Burleanu.

Citește și:

Florentin Petre: ”Asta îmi vine să le fac spaniolilor. Este dureros”

Previous Gigi Mulțescu despre spanioli: ”Așa se purtau cu noi”
Next Florentin Petre: ”Asta îmi vine să le fac spaniolilor. Este dureros”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *