Răzvan Burleanu a dat toate detaliile despre mandatul lui Rădoi la națională


Răzvan Burleanu a anunțat de ce FRF a decis ca Mirel Rădoi să fie noul selecționer al României și pe câți ani se va întinde mandatul său.

”CEx m-a mandatat să negociez cu Rădoi preluarea mandatului de selecționer. Azi am avut o susținere unanimă de a deschide negocierea cu Mirel Rădoi. Mandatul propune un proces de construcție la nivelul naționalei, mandatul ar dura doi ani.

Pot să vă spun că Rădoi reprezintă varianta numărul 1 pentru FRF și ne bucurăm că n-am fost nevoiți să apelăm la alți antrenori și probabil să fim refuzați. Membrii CEx au primit această propunere cu entuziasm și încredere. Sunt sigur că reprezintă cea mai bună variantă în acest moment. Rădoi va conduce naționala și la Olimpiada din 2020. Prezența la Olimpiadă va fi sigură. Asta îi va conferi lui Mirel un avantaj pentru că va reîntâlni jucătorii pe care i-a pregătit în vară. O să-l las pe Mirel Rădoi să anunțe staff-ul.

Mirel Rădoi are experiența de a ne califica și a demonstrat asta. Vedem azi la prima reprezentativă pe care Mirel i-a pregătit la naționala de tineret, îi cunoaște foarte bine. Credem că Mirel e cea mai bună variantă pentru a trece de meciul cu Islanda și de al doilea joc pentru a ne califica la EURO 2020. Misiunea lui Mirel Rădoi e să continue să inspire sute de mii de copii să joace fotbal în România și să ofere speranță antrenorilor tineri din țara noastră”, a declarat Răzvan Burleanu.

Citește și:

Dusan Uhrin a decis. Ce i-a cerut conducerii lui Dinamo

-->
Previous Dusan Uhrin a decis. Ce i-a cerut conducerii lui Dinamo
Next Pleacă căpitanul. Ce sumă vrea Negoiță în schimbul său

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *