Război total între Cornel Dinu și Mutu. Ce au declarat astăzi cei doi


Război total între Cornel Dinu și Mutu și Contra. Cei din urmă au fost foarte supărați din cauza declarațiilor fostului mare jucător dinamovist în care i-a criticat pe cei doi. Iar scandalul cu ”petrecăreții” de la Dinamo i-au adus pe Mutu și Contra în prim-plan, deoarece intraseră într-un adevărat con de umbră în ultima vreme.

”Când a venit Cosmin la Dinamo, echipa era într-o situație asemănătoare. A venit, s-a produs acel click și echipa a urcat. Noi am jucat cu un trofeu pe masă. Acum Vasile vorbește și nu mi se pare fair. Este acolo și e rândul lui să facă ceva. O să treacă două luni și tot vina noastră o să fie? Este o dezamăgire pentru mine că foști dinamoviști dau vina pe mine și pe Contra. Da, vorbesc de Dinu. Aveam o relație foarte bună cu el, dar acum nu mai vreau nicio relație. Este vorba de o invidie că acum Contra e selecționer și eu sunt la Federație”, a declarat Adrian Mutu la Digi Sport.

Iar răspunsul lui Cornel Dinu nu s-a lăsat prea mult așteptat.

”Cam mult și chiar distractiv pentru o singură zi. Dimineața să constați că te alintă Contra și seara te mângâie Mutu. Tristă soartă pentru echipa națională. Numai Burleanu și Stoichiță cred că se poate să iasă bine cu unul contra și altul mut. Mai lipsea surdul.

În ce-l privește pe directorul Mutu, acesta e și mai nepregătit pentru ce doar a dovedit că își dorește. Dar nu se întreabă nici el, firesc, dacă e pregătit pentru unde a vrut să ajungă. Să spui că Eric nu făcea față cu Bilbao e de râsul curcilor. E simplu: ce-i pe care i-ați propus și i-ați adus, pricepuților, au rupt gura târgului cu bascii sau au fost ridicoli? (râde)

Păcat că deocamdată rămân doar foști buni jucători. Pentru ce fac ei acum, sunt și se va dovedi, tare săraci cu duhul. Și de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Doar oportunismul celor care au fost așezați politic la Federație este cunoscut, acum nu se poate spune că, dând dovadă și de lipsă de caracter, au trădat fotbalul adevărat, sărind doar din ambiții deșarte și înfometate în barca beneficiilor. Și pentru asta nu pot culege decât compătimire”, a declarat Dinu pentru gsp.ro.

Citește și:

Adrian Mutu despre Dinamo: ”Noi am riscat”. De ce nu l-a adus pe Eric

Previous Adrian Mutu despre Dinamo: ”Noi am riscat”. De ce nu l-a adus pe Eric
Next FOTO EXPLOZIV Filip despre fani: ”Crezi că îmi pasă că mă înjură doi-trei bețivi?

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *