Război total în club după transferul lui Nistor


Ca la Dinamo, la nimeni. Doar la formația din Ștefan cel Mare există două tabere bine conturate, un război tacit până acum câteva luni, dar care a izbucnit în luna decembrie.

Așa cum v-am prezentat luna trecută, la Dinamo lucrurile n-au stat bine și din cauza conflictului deschis între oamenii de la Săftica, mai exact Florin Prunea, pentru că Ionel Dănciulescu e omul căruia îi place să stea mereu departe de războie, el fiind mai mult asimilat în această luptă ca omul lui Prunea, având în vedere apropierea dintre cei doi, și Bogdan Bălănescu și oamenii lui de la Rin: șeful scouterilor, Marius Iorga și organizatorul de competiții, Trandafir.

Cum Negoiță vrea să-l dea cu orice preț pe Prunea de la Dinamo tocmai pentru a stinge acest conflict, dar și altele care ar putea apărea cât timp mai are fostul portar contract cu Dinamo (n.r. până în vară), Prunea se folosește de transferul lui Nistor pentru a încerca să scape el de Bălănescu și de a prelua puterea totală în club. Și este ajutat de această dată chiar de suporteri.

”El este omul care decide totul la Dinamo.
El este omul care a spus că-și va da demisia dacă nu intrăm în play-off (după ce l-a îndepărtat pe Rednic pentru ratarea aceluiași obiectiv)
El este omul care l-a împins pe scări pe cel mai bun jucător de la Dinamo.!
Nu a fost dorința lui Nistor de a pleca de la Dinamo. NU MAI DAȚI ÎN NISTOR! Nici măcar nu a fost întrebat. Unii oameni din presă au aflat înaintea lui. Ăsta nu e management, ăsta nu e profesionalism!
EL ESTE OMUL CARE TREBUIE SĂ PLECE, nu Nistor!

ORI EL, ORI NOI!

Le cerem tuturor celor care îl cunosc pe cel din fotografie, să iasă public și să spună cine este omul care stă ascuns în tunel!

D-le Negoiță, cum poate fi ăsta omul tău de încredere, când el este în același timp omul lui Borcea și al lui Badea, (crescut și instruit de ei) și omul de legătură al Clanului Becali?

Intrăm și noi la bănuieli… Chiar se dorește falimentarea lui Dinamo pentru a nu se mai da socoteală de toate neregulile din trecut.

Îți place că taie din cheltuieli? De ce și-a angajat două secretare (în afară de Iorga și Trandafir, care tot secretarele lui sunt)”, au scris cei din Peluză Cătălin Hîldan pe facebook.

Doar că ceea ce nu se are în vedere este faptul că transferul lui Dan Nistor la Universitatea Craiova din informațiile noastre a fost făcut direct de către Ionuț Negoiță, care s-ar fi înțeles la bani cu Mihai Rotaru, patronul Craiovei.

A fost considerată singura cale de a ieși din impasul financiar în care este echipa, având în vedere că bugetul salarial este foarte mare, iar performanțele sunt 0. Iar la Dinamo ghioceii nu aduc o primăvară în play-off, ci una grea, în care iar echipa se va lupta cu formații care vor dori să scape de la retrogradare.

Citește și:

Reacție oficială despre transferul lui Nistor la Craiova

-->
Previous Reacție oficială despre transferul lui Nistor la Craiova
Next Telenovelă în cazul lui Dan Nistor. Planul căpitanului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *