Răuță comparat cu un fost mare mijlocaș defensiv


După succesul cu 1-0 împotriva dâmbovițenilor, Mircea Rednic a recunoscut că Dinamo nu a făcut cel mai reușit meci, dar importante sunt cele 3 puncte. Acesta a fost foarte mulțumit de atitudinea jucătorilor, și l-a remarcat pe Alexandru Răuță, căpitan ieri în absența lui Gabi Torje.

„Banderola va rămâne la Răuță în continuare. În toată periaoda asta, Răuță a fost neutru, și-a văzut de meseria lui. A încercat să fie pozitiv și asta am apreciat. În teren, are limitele lui, dar se duce (n.r la minge). E un Gattuso, dau un Cătălin Hîldan. Astăzi a fost un exemplu. S-a văzut spiritul dinamoviștilor s-a văzut în căpitanul nostru de astăzi. Și va rămâne căpitan și în meciul următor.

După meci, a fost prezent și fotbalistul la flash interviuri.

„Am jucat bine în prima repriză. În a doua am făcut puțin pasul în spate, dar suntem bucuroși de rezultat. Este o motivație în plus. Căpitanii noștri sunt Torje, Deian Sorescu. Azi am fost eu. Trebuie să fim 11 căpitani pe teren. Important e să scoatem echipa din această zonă. Nu este locul nostru acolo, cred. Astăzi s-a întors șansa, ocaziile ratate meciurile trecute.

Au fost schimbări foarte mari în prima parte a sezonului. Acum se va forma un nucleu, mai sunt și Matei, Filip, în acest moment acasă, Torje, care e suspendat. Ușor, ușor, lucrurile vor reveni pe un făgaș normal.

A fost o săptămână foarte grea, cu multe probleme, multe incidente. Trebuie să ne motivăm. Cei mai vechi știm ce înseamnă Dinamo. Clubul ăsta nu trebuie să fie aici. Trecem printr-o perioadă grea, dar lucrurile se vor aranja”, a spus Răuță, după meciul cu Chindia.

226 este index-ul lui Răuță din meciul cu Chindia. 40 de pase a reușit fotbalistul, cu o acuratețe de 93%, iar din 29 de dueluri la care a participat, are o rată de câștig de 62% (statistici Instat)

Omul meciului, conform Instat, este Iliev (250 index), urmat de Carp (244 index) și Amzar (233 index).

Citește și:

Rednic anunță noi transferuri: ”De asta am nevoie, imediat”

-->
Previous Sărbătoare în vestiarul lui Dinamo
Next Rednic și-a pierdut răbdarea cu un titular

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.