Ratare importantă în campania de transferuri a lui Dinamo: ”L-am vrut”


Dinamo a adus mulți jucători de calitate de când a venit Mircea Rednic la echipă, doar că ieri s-a cunoscut că motivația play-off-ului a dispărut și odată cu ea și atitudinea. Chiar dacă antrenorul lui Dinamo a încercat să ascundă acest lucru la interviurile de după meci, aceasta este cea mai mare problemă pe care el va trebui să o rezolve în următoarea săptămână. Jucătorii care au venit au calitate, asta este clar!

Pe un singur post Dinamo a avut probleme în primele două meciuri din 2019. Pe cel de portar. Acolo McDermott a îngropat practic șansele la play-off, un goalkeeper cu reacție bună fiind în stare să apere cele două goluri ale botoșănenilor. Pentru asta portarul care are 7000 de euro pe lună, unul dintre cele mai mari salarii din lot, a și fost trimis pe banca de rezerve și urmează să aflăm ce se va întâmpla cu el în următoarea perioadă. Muțiu a apărat foarte bine ieri, iar Parfait Mandanda a fost și el legitimat și va avea o dorință imensă de a apăra, francezul a fost ultima oară titular în luna august!

Mircea Rednic și-a dorit la începutul campaniei de transferuri un alt portar. Este vorba despre Nicolae Calancea, care însă a ales să meargă la Dunărea Călărași. De ce? Pentru că era conștient că nici Dinamo nu are șanse prea mari să se califice în play-off și în plus formația lui Dan Alexa i-a oferit 6.500 de euro lunar, față de 5.000, cât îi oferea Dinamo.

”Am întâlnit astăzi(n.r. ieri) un portar foarte bun, ni l-am dorit și noi, doar că el a ales să meargă la Dunărea Călărași”, a declarat Mircea Rednic la finalul meciului.

Citește și:

Primul transfer la vară? Anunțul lui Rednic

-->
Previous Alexa îi laudă pe ”câini”. Ce spune de Dinamo
Next Cea mai mare problemă pe care trebuie s-o rezolve Mircea Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *