Răsturnare de situație la Dinamo


Apele la Dinamo sunt din nou tulburi. Mai devreme vă anunțam că Flavius Stoican este ca și plecat de la Dinamo, însă lucrurile nu stau momentan chiar așa.

FANATIK a aflat că de câteva minute s-a încheiat ședința la Dinamo, însă nu s-a ajuns la un acord pentru plecarea antrenorului Flavius Stoican.

Conform DigiSport, Stoican ar fi început să plângă în timpul ședinței, explicând că nu a dorit decât binele echipei. Steliano Filip, Cosmin Matei și Alexandru Răuță au sărit în apărarea tehnicianului și au explicat că un antrenor nou nu ar putea schimba oricum prea mult jocul lui Dinamo în numărul mic de partide rămase de disputat în play-out.

Potrivit Fanatik, în acest moment, la Dinamo are loc o ședință la finalul căreia se va decide dacă Stoican va continua sau nu pe banca echipei. Fanii din DDB i-au cerut demisia antrenorului, iar Stoican ar fi acceptat să plece astăzi dimineață, nu înainte de a-și lua la revedere de la jucători.

Sprijin din partea conducerii

Antrenorul beneficiază de sprijinul lui Iuliu Mureșan și al lui Răzvan Zăvăleanu și sunt șanse importante să continue, în cele din urmă.

Conform Digi Sport, între antrenor și administratorul special Iuliu Mureșan există o înțelegere. Dacă va pleca unul dinte ei, va pleca și celălalt.

Citește și:

Rușii au explicat ce înseamnă litera Z de pe tancuri

Previous Dusan Uhrin la Dinamo. Salariu și bonus consistent
Next Prima reacție a lui Dusan Uhrin

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *