Răsturnare de situație în cazul Bălănescu EXCLUSIV


Greu de…dat afară. Bogdan Bălănescu deși a anunțat înainte ca spaniolii să preia echipa că intenționează să-și dea demisia, acum ține de scaun cu orice preț. Mai exact, să nu piardă influența din club.

Așa cum am anunțat joi, Consiliu de Administrație al clubului Dinamo format din Pablo Cortacero(care nu a putut călători în România din cauza restricțiilor pricinuite de SARS-COV-2, Cornel Dinu, Cornel Țălnar, Eftimescu și Cristi Hîldan au decis revocarea din funcția de director general a domnului Bălănescu Bogdan.

Doar că Bogdan Bălănescu nu a fost de acord cu această decizie în lipsa lui Pablo Cortacero. Așa că a vorbit cu noul patron al lui Dinamo la telefon pentru a rezolva situația. Acesta i-a propus ieri pentru că avea nevoie ca Alex Couto să preia dreptul de semnătură și postul de director general imediat, de a reveni pe funcția pe care o avea anterior în club, aceea ce secretar general.

Doar că din sursele doardinamo.ro, Bălănescu nu va rămâne mai mult de o săptămână pe acest post, ci a fost o măsură de urgență pentru Alex Couto să preia imediat funcția și atribuțiile de director general. Săptămâna viitoare el va fi demis și din această funcție deoarece spaniolii nu-l mai vor deloc în club.

Citește și:

OFICIAL Stadionul pe care se va juca Dinamo-Universitatea Craiova

-->
Previous OFICIAL Stadionul pe care se va juca Dinamo-Universitatea Craiova
Next Cosmin Contra, reacție după dezastrul cu Norvegia

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.